top of page
  • Yazarın fotoğrafıFBA

Ağrı ile İlgili Kolaylaştırıcı Bilgiler

Merhaba herkese,


Bugün sizlere danışanlarımdan gelen bazı geribildirimleri paylaşacağım. Aslında bu geribildirimlerin bilimsel açıklamaları biliniyor. Yine de kişi kendi deneyimleyince daha fazla anlam kazanıyor.


Beslenme tedavimize kurkumin eklediğimizde, yoğun ağrılar nedeniyle mutsuz olduğunu ve uykularının kalitesiz olduğundan yakınan bir danışanımın ağırlarında azalma olduğuna şahit olduk.


Yine birlikte çalışırken birçok sağlık sorununun azaldığını ve çok daha sağlıklı hissettiğini belirten bir danışanım, psikolojik olarak çok zor geçen bir dönemde başlayan yoğun ağrıları nedeniyle benimle tekrar iletişime geçti. Ben de aldığımız omega 3 miktarını artırmayı önerdim. Artırdıktan sonra derin bir uyku çektiğini ve ağrısının belirgin şekilde azaldığını belirtti. 1 ay sonra hala ağrı konusunda rahattı. Sonrasında tekrar azaltmasını önerdim.


Bir danışanım, günde 5 adet zencefil çayı içtiğinde kendini daha rahat, ağrıları az ve daha zinde hissettiğini belirtti.


Bir başka danışanımda beslenme ve besin desteği tedavimizle birlikte birçok sorunun geçtiğini gördük. Ancak sırt eklemlerinde ağrı hiç değişmemişti. Tedaviye kollajen eklediğimizde çok şükür ki sırt ağrısının da geçtiğini gördük. Bundan dolayı çok mutluyuz 😊


Bunlardan başka, meditasyon sayesinde ağrılarının azaldığını belirten, birçok belirtisinin de bu şekilde geçtiğini belirten danışanlarım oldu.


Burada belirttiklerim bizim ve danışanlarımızın birlikte şahit olduğumuz durumlardır. Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. Dahası, besin desteklerini kullanırken bilinçli olmak gerekir. Örneğin kurkumin veya omega 3 herkese yararlı değildir. Yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır, kişisel tedavi yerine geçmez. Sizlere ve sizi takip eden uzmanlara ilham olması amacıyla paylaştım.


Sağlıklı günler dilerim,

İlker Pazarbaşı

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page